O nás

Zaměřujeme se na zprostředkování prodeje a koupě nemovitostí, rodinných domů, bytů a pozemků. Nemovitosti si sami aktivně vyhledáváme, dáváme přednost osobnímu kontaktu s klienty, provádíme je celým obchodem. Naší prioritou jsou kvalitní služby spojené s lidským přístupem. Respektujeme názor a rozhodnutí klienta. „Doporučení je pro nás odměnou“.

Renata Tomášková

Jmenuji se Renáta Tomášková, nar. 26.3.1972. V roce 2010 jsem si zaregistrovala živnost na Zprostředkování obchodu a služeb, Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí. Od října toho roku pracuji jako realitní makléř.

První zkušenosti v oboru realitních činností a důležitou praxi jsem získala ve společnosti MM Reality Holding a.s., kde jsem působila od registrace živnosti v roce 2010 až do roku 2016. V květnu roku 2016 jsem začala pracovat v nově založené společnosti Euroreality Plzeň s.r.o.

Od května 2017 působím ve vlastní společnosti TomSoLa Group s.r.o.

Zaměřuji se na zprostředkování prodeje a koupě nemovitostí, rodinných domů, bytů a pozemků. Po celou dobu svojí praxe zobchoduji měsíčně 3 a více nemovitostí. Mým největším obchodním případem bylo zprostředkování prodeje významné nemovitosti v historické části města Plzně v tržní hodnotě 30 milionů korun.

Dále se zaměřuji na zprostředkování prodeje nemovitostí zatížených exekucí či nemovitostí z insolvenčních řízení, účastním se dražeb, výkupů a komunikace s insolvenčními správci. Jedním ze složitějších případů byl výkup nemovitosti od pěti různých spoluvlastníků, kdy jeden z podílů byl vykoupen v dražbě a poté následoval prodej nemovitosti bez zatížení.

Nemovitosti si sama aktivně vyhledávám, dávám přednost osobnímu kontaktu s klienty, provádím je celým obchodem. Mojí prioritou jsou kvalitní služby spojené s lidským přístupem. Respektuji názor a rozhodnutí klienta. Zaměřuji se na dlouhodobou spolupráci.

„Doporučení je pro mne odměnou“

Dlouhodobě spolupracuji s paní Anetou Krauzovou, jejíž prezentace následuje.

Právní služby pro realizaci našich obchodů zajišťuje Advokátní kancelář Martinská 8, Plzeň, JUDr. Tomáš Havel.

Aneta Krauzová

Jmenuji se Aneta Krauzová, nar. 21.11.1983. V roce 2003 jsem si zaregistrovala svoji živnost. Za svoji praxi mám zkušenosti s prodejem a pronájmem nemovitostí v České republice i v Německu. Spolupracovala jsem i s dotačním fondem Evropské unie, kde jsem byla v kontaktu s panem Mgr. Radomírem Bednářem (viz hodnocení níže), ředitelem centra sociálních služeb města Stod a dále pak s náměstkem Plzeňského kraje pro dotaci a rozvoj, s panem Mgr. Janem Mayerem.

„… makléřka p. Aneta Krauzová spolupracovala s naší organizací, zastupovala prodejce z Dnešic, od kterého naše zařízení odkupovalo pozemek na realizaci části projektu hrazeného z fondů EU „Transformace DOZP Stod III. Etapa.“ Po celou dobu spolupráce byl její přístup vysoce profesionální a flexibilní, čímž výraznou měrou přispěla k zdárné realizaci prodeje.“

Podepsán: Mgr. Bednář r. ředitel CSS Stod“

Dlouhodobě spolupracuji s paní Renátou Tomáškovou.

Právní služby pro realizaci našich obchodů zajišťuje Advokátní kancelář Martinská 8, Plzeň, JUDr. Tomáš Havel.

Renata_venku

Renáta Tomášková
T: 606 622 951
E: tomsola@tomsola.cz
Makléřka pro Plzeňský kraj + celou ČR

Anetka_venku

Aneta Krauzova
T: 773 892 316
E: tomsola@tomsola.cz
Makléřka pro Dobřany + Plzeň jih + Plzeň město